Slik gjorde vi

Torshovkorpset ble startet i 1972 og er nok best kjent som Torshovskoles musikkorps. Korpset holder til på Torshov i Oslo. Så vidt vi vet er det det eldste og største korpset hvor alle musikantene har lærevansker eller er psykisk utviklingshemmet. Torshov skole er nedlagt, men korpset lever videre og feiret sitt 40 års jubileum i 2012.

Korpset har nå åtti aktive musikanter, de eldste er over femti og den yngste er 10 år gamle.

Vårt motto er ”vi vil- vi kan”. Vi fokuserer ikke på problemstillinger, men på muligheter!

Korpset har en viktig kulturell og sosial betydning for musikantene. Det behøves derfor midler til sosiale og faglige sammenkomster og reiser. Vi har hatt en stor rekruttering de siste årene. Dette medfører også at vi trenger flere undervisningstimer, flere instrumenter og flere uniformer.

Fordi Torshovkorpset er et spesialkorps er det vanskelig for oss å finansiere korpsdriften på tradisjonelt vis, det er derfor vi blant annet selger kaker.

Nå har vi solgt Nordkaks kakefristelser i 6 år og funnet at kakesalget er en bra måte å tjene penger til korpset på. I fjor bidro kakesalget til å støtte en tur til Malta. Her holdt Torshovkorpset 2 konserter hvor den ene var for et senter med barn som også hadde utviklingshemming. Resten av tiden koste musikantene seg sammen i godt og muntert lag.

En aktiv mor i korpset, Marit Munoz er vår ”kakegeneral” og hun har holdt ut siden starten. Det er våre musikanter og deres familier som selger kakene. Det er faktisk mange av våre musikanter som selger flest bokser hvert år. De er kjempeflinke. Kakeboksene er populære blant våre kunder og vi selger på arbeidsplasser, i nabolaget og blant venner og kjente. Kan hende vi ringer på hos deg eller du treffer oss foran et senter eller i ditt nærmiljø.

Vi takker for din støtte og gleder oss til å se deg i byen på 17.mai eller på en av våre konserter!

Torshov skoles musikkorps

Fortjeneste totalt 167.000 kr

Salgsfakta

Antall salg6 stk.
Fortjeneste totaltkr 167.000

Kontakt oss

  • Hverdager: 07.30 – 17.00
  • Nordkak
    Torpebaugen 8
    1738 BORGENHAUGEN
  • Barnekreft foreningen
  • Zeromission
  • Grön Punkt Norge
  • Grön Punkt Norge

 
Vi tilbyr klasser, lag og russegrupper en enkel måte å tjene penger på, for å nå sine mål.