Med kakesalg mot cuper!

Froland håndball jenter-12 skal til høsten igjen på Dyreparkcup i Kristiansand, som vi også var på i fjor høst, forteller trener Anne-Gunn Tengelsen.

Dette er en kjempeflott opplevelse for jentene. For å finansiere disse to cupene har vi solgt kaker fra Nordkak. Disse kakene og karamellene er supergode og veldig lettsolgte. Vi har solgt unna i en fei og tjent masse penger til laget på kort tid. Vi har organisert dugnaden med en kjørekveld a 2 - 2,5 t hvor jentene er fordelt 2 i hver bil, vi fordeler ex antall kakebokser pr jente. Vi har laget 8 kjøreruter som vi bruker, en rute til hver bil. I tillegg har jentene solgt endel i sitt eget kontaktnett.

Vi er en gjeng på 16 jenter som spiller veldig bra sammen. Nesten alle har spilt sammen siden første klasse. Vi vinner stadig flere kamper og det er så moro, for da ser vi at vi utvikler oss og har lyst til å spille enda mere og reise på enda flere cuper. Vi har nå siste sesongen med aktivitets turnering, så til høsten skal vi begynne med serie spill. Dette blir veldig spennende og vi gleder oss mye til det. Vi trener 2 ganger i uka med til sammen 2,5 time. Vi synes det er kjempegøy med håndball. Og vi anbefaler andre også å prøve Nordkak som dugnad. Det er lettjente penger og en dugnad som smaker utrolig godt J Vi kommer helt sikkert til å selge kakebokser fra Nordkak igjen som dugnad, avslutter en blid Anne-Gunn.

Froland håndball jenter-12

Fortjeneste totalt 16.600,-

Salgsfakta

Antall salg2 stk.
Fortjeneste totaltkr 16.600

Kontakt oss

Phone icon 69 31 76 00 Letter icon kundeservice@nordkak.no Clock Hverdager: 07.30–17.30

Nordkak
Torpebaugen 8
1738 BORGENHAUGEN

Integritetspolicy

Kjøpe produkter

Vil du kjøpe våre produkter?

Les mer

Sider

Om Nordkak:

Siden 1988 har vårt konsept vært det samme. Vi vil ganske enkelt tilby skoleklasser, idrettsklubber, foreninger, russegjenger og dugnadsgrupper en god og risikofri måte å tjene penger på. Penger som kan brukes f.eks. til klasseturer og treningsleire.

Barnekreft logo Klimakompensert Zeromission Grön punkt logo